Emine Erdoğan, NEYAD'ın iftarına katıldı - SABAH

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan: - " Adaletsizliğin, terörün kol gezdiği bir dünyada, iyi yetişmiş insanlara son derece ihtiyacımız var. Savaşları durduracak, acıları dindirecek nesiller yetiştirmemiz gerekiyor."
"Birlik ve beraberliğe büyük ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda acıda, elemde, kederde ve mutlulukta birlikte olmalıyız. Özellikle, kardeşliğimizi hedef alan teröre karşı yekvücut olmayı, en temel sorumluluğumuz olarak görüyorum. Tarihi günlerden geçiyoruz. Türkiye'nin gelişimini hazmedemeyen güçler tuzaklar kurarken, bizler buna bigane kalamayız. Kalmamalıyız. Ülkemizin adı uluslararası mecralarda yıpratılırken, hakkımızda algı operasyonları yapılırken, sessiz kalanları milletimiz hiçbir zaman unutmayacaktır."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Adaletsizliğin, terörün kol gezdiği bir dünyada, iyi yetişmiş insanlara son derece ihtiyacımız var. Savaşları durduracak, acıları dindirecek nesiller yetiştirmemiz gerekiyor." dedi.

Emine Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi, Kuleli Teras Restoran'da Nil Eğitim ve Dayanışma Derneğince (NEYAD) düzenlenen iftar programına katıldı.

Haberin Tamamı İçin Tıklayınız

Emine Erdoğan, NEYAD'ın iftarına katıldı - SABAH